Rödbetor Dillolja: Limeklyfta Dillolja: Mixa dillen med olivolja till en helt jämn illgrön olja. Blanda Vilda Hilda med en aning hett vatten och låt smakerna blomma ut, tillsätt kryddan till oljan och mixa. Smaka av med mer Vilda Hilda vid serveringen. Låt oljan stå en stund i kylskåpet så att oljan lägger sig på toppen och dillen sjunker till botten. Variant: Rödbetspasta med dillolja. Mixa oljan just före servering så den blir homogen och fördela den på tallriken. Lägg pastan mitt på dilloljan och garnera med hallon.SVARVADE RÖDBETOR I RADICCIOBLAD MED VILDA HILDA
Skriv ut
Ingredienser
Svart morot
Radiccioblad
En knippe dill
Ca 3 dl olivolja
Vilda Hilda salladskrydda från HerbariaInstruktioner
Skär loss blad för blad på radicciohuvudet vid basen och lossa dem försiktigt. Fördela bladen två och två på tallrikar.
Pasta: Svarva grönsakerna med en spiralizer till spaghetti. Servera spaghettin rå, eller häll kokande vatten över och sila direkt bort vattnet för att inte förlora krispigheten i grönsakerna. Fördela pastan i radicciobladen.
Ta med en sked upp dillkräm och fördela på rödbetorna. Ringla olja på pastan och tallriken. Servera med en limeklyfta att pressa över.
Tagga ALLTGOTT på instagram @alltgott.
574
Har du tillagat detta recept?
Hur smakade det?
Tagga ALLTGOTT på instagram @alltgott.
previous post
Äppelflan gjord på smördeg
Subscribe
0 Comments
Oldest