400 g penne rigate Koka pennen i rikligt med saltat vatten i 3 minuter, kortare än angivet. Värm under tiden olivoljan med All' Arrabbiata. Så fort kryddan skummar i oljan, tillsätt tomaterna och låt dem puttra på låg värme. Herbaria Penne All' Arrabbiata
Skriv ut
Ingredienser
4 msk olivolja
1 msk Herbaria All' Arrabbiata
400 g tomater på burk (eller färska tärnade tomater utan skal)
Salt
Valfritt: 1 näve rucola och lite pecorinoInstruktioner
Ansa rucolan, tvätta den, centrifugera den torr i en salladsslunga, marinera den med några droppar citronsaft och olivolja och krydda lätt med salt. Häll av vattnet från pennen, spara en kopp av pastavattnet. Tillsätt pennen i såsen och koka i 3 minuter – tillsätt lite pastavatten i taget så att såsen inte blir för tjock.
Servera och strö över rucola, pecorino och lite mer All’ Arrabbiata om så önskas.
Tagga ALLTGOTT på instagram @alltgott.
Herbaria Penne All’ Arrabbiata
32
Har du tillagat detta recept?
Hur smakade det?
Tagga ALLTGOTT på instagram @alltgott.
Subscribe
0 Comments
Oldest