Recept med frystorkat fruktpulver och bitar från Fresh as
Att använda frystorkat fruktpulver och frystorkad frukt och bär i desserter, kakor, praliner, sallader är inspirerande, överraskande och ger en fullständigt ljuvlig smak plus att den tillför krispighet. Du kan skapa de mest fantastiska smoothies och bakverk. Proffsen skapar infusioner med bitar av frukten att smaksätta sin Gin och tonic med. Vi gör snaps med bitar av frukt på ett par timmar, fulla med smak! Och så klart passar frystorkade hallon och andra bär perfekt i din frukostyoghurt.
Fresh as Recept
-
Bärspegel och cocktails
8 juli, 2024 -
Tournedos på kalv med chimichurri och hallon
24 april, 2024 -
Dubbla minimaränger
19 mars, 2024 -
Petit chouxer
19 mars, 2024 -
No bake cheesecake med Fresh as
19 mars, 2024 -
Pavlova fresh as
26 februari, 2024 -
GT med hallon och peppar
26 februari, 2024 -
Sockerfri pannacotta utan gelatin
26 februari, 2024 -
Crème brûlée på vårt sätt
26 februari, 2024 -
Mangoglass på crumble
2 januari, 2023 -
Mangoparfait på bärspegel
29 december, 2022 -
Äppelflan gjord på smördeg
19 december, 2022 -
Fresh as Pavlova tryfflar
19 december, 2022 -
Raw balls med jordgubbspulver och lime ingefära chili-salt
19 december, 2022 -
Raw balls med jordgubbspulver
19 december, 2022 -
Grönsallad med hallonbalsamico
16 december, 2022 -
Black forest-kaka
16 december, 2022 -
Plommongravad lax
16 december, 2022 -
Marängsviss
16 december, 2022 -
Fresh as maränger
16 december, 2022 -
Jordgubbs- och mandelmaräng
16 december, 2022 -
Semi freddo med hallon
16 december, 2022 -
Mandarin med hallon, yoghurt och rabarbersås
16 december, 2022 -
Chokladdoppade frystorkade frukter
16 december, 2022 -
Brownie med hallon
15 december, 2022 -
Raw balls med vit choklad och vaniljsalt
8 december, 2022 -
Raw balls med blåbärspulver
8 december, 2022 -
Raw balls med passionsfrukt och pistagenötter
8 december, 2022 -
Fresh As Trifle – lager på lager av smaker och texturer
8 december, 2022 -
Fresh As granola
8 december, 2022 -
Bakelse med vit persika och jordgubbsfrosting
22 september, 2022 -
Brylépudding med blommor och ananas
17 maj, 2022 -
Passionscrème med honey comb och grillad vit choklad
17 maj, 2022 -
Smörkola med plommon och chokladtäcke
17 maj, 2022 -
Fransk nougat – montelimarnougat
17 maj, 2022 -
Smörkola med bär/fruktpulver och rosépeppar
17 maj, 2022 -
Pastafärg med naturliga ingredienser
17 maj, 2022