Om oss

by Niklas Münch

Vårt hjärta slår alltid lite snabbare när vi träffar intressanta mänskor som har något att berätta om mat och råvaror. Företag som tar sitt sociala ansvar både för de matprodukter de producerar och för dem som odlar råvaran gör oss också glada. Vi har satt ribban högt när det gäller kvalitet och väljer bara bland det allra bästa när vi tar in nya produkter. En delikat utmaning som får oss att trivas. Därför är vi inte heller en diversehandel där du hittar allt.  

Det är vår ambition att hjälpa dig som har butik eller restaurang och du som förädlar kött- och fiskprodukter, producerar öl eller gin eller kanske något helt annat, att bli ännu framgångsrikare genom att erbjuda dig unika ingredienser av högsta kvalitet. I butiken där du loggar in för att se ÅF-priserna kan du informera dig om sortimentet och göra beställningar. Ta gärna kontakt med oss för att få mer information. 

För dig som är privatperson och har ett hjärta som klappar för goda smaker och kvalitet erbjuder vi ett gediget sortiment av sådant som gör dig till mästerkock i ditt eget kök. Vi blir extra glada om du också uppskattar att våra producenter lägger ner sin själ i att producera på ett hållbart sätt och att de med sin yrkeskunskap skapar umami åt dig, för att de respekterar att du som kund bara vill ha det bästa. 

Vårt företag münchmedia ab är exklusiv distributör av Herbarias och Fresh as alla produkter i Skandinavien. Läs mer på produktsidorna.

münchmedia är också ett medieföretag och förlag.


Välkommen in för att läsa mer om företaget på www.munchmedia.se 

Ingrid Münch & Niklas Münch 
münchmedia ab
Org.nummer: 556728-2099

Denna hemsida använder kakor för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att du tycker det är ok. Godkänn Läs Mer