Skapa ditt eget varumärke!

Det är väl bara för riktigt stora aktörer?

Vi tycker inte det, klart att du också ska kunna skapa din egen produkt och få mer över vid försäljningen. Vi har valt att bredda vårt sortiment för att kunna erbjuda private label – en egen märkesvara (EMV) för dig som är en liten eller medelstor men också  om du är en stor aktör inom ditt område.

Ett val är att paketera enbart våra fina saltblommor från Sicilien med ett direkt budskap från dig till kunden.  Men vi kan också skapa ditt egna smaksatta salt – med råvaror vi kan erbjuda, råvaror som du vill förädla, eller behöver omsätta. En i vilket fall som en spännande möjlighet att skapa en unik produkt!

Varför är det en bra idé med en egen produkt?
En egen märkesvara som du står bakom är ett fantastiskt sätt att marknadsföra dig och att bredda din produktportfölj. Det ökar kundlojaliteten, ökar försäljningen och ger dig en högre marginal. Plus att det är riktigt inspirerande att sätta en egen prägel på en produkt med en egen etikett.

Varför ska du välja oss för ett samarbete?
Främst för att vi har lång grafisk kompetens och för att vi med kort framförhållning kan producera din egen produkt. Vi tar fram flera varianter att välja mellan på din etikett. Om vi skriver ett avtal för leverans över tid drar du dessutom nytta av våra rabatter och kan avropa från lagret efter hand som du säljer.

Hur kommer det se ut?
Saltet kommer i en kraftpåse med etikett. Du får en egen text med presentation av saltet i det tomma utrymmet på etiketten. Men du kan också få en helt egen designad etikett.

Upplaga och pris
Minsta antal är 200 påsar för rent havssalt, 400 påsar för smaksatt salt. Uppåt ingen gräns
Priset på rent salt och salt med smaksättning beror på antal påsar, innehåll i gram och kostnad för smaksättning

Hur går det till om du bestämt dig för ett smaksatt salt?
Dina önskemål matchas med vårt salt och smaksättning
Du får smakprover och godkänner receptet
Din text och logotyp – vi skapar etiketten – du godkänner
Vi producerar och du får leverans.

Tips och idéer
I presentkorgar
Marknadsföring
Pinpointa saltet till en råvara i butiken
Sommar-/julpresenter till anställda, andra företag och kunder
På hyllan i din butik eller restaurang

Låter det intressant?
Maila info@munchmedia.se Läs mer om oss på www.munchmedia.se

Trapanisalt
Det milda smakrika saltet skördas för hand från 3000 år gamla och WWF-skyddade saltbäddar som fenicierna skapade. Här i Trapani på Siciliens nordvästra kust hämtade vikingarna sitt salt. Överenskommelsen löd att vikingarna tog med sig björnskinn hit för de kalla nätterna och fick salt med sig tillbaka som användes för att konservera mat och för garvning av djurhudar. Saltet är oraffinerat i sin naturliga form med de bibehållna mineralerna kalium, magnesium och kalcium. Saltet innehåller naturligt jod.

münchmedia AB är sedan 2012 distributör av Herbarias ekologiska kryddsortiment och örtteer samt Fresh as frystorkade frukter och bär till handeln och för produktion. Sedan 2022 har vi skapat en egen serie smaksatt salt under namnet ALLTGOTT. En ny nisch är produktion av egna varumärken med salt åt företag. Och därmed är cirkeln sluten – münchmedia startade som förlag för TastyCards och skräddarsydda böcker åt företag.

Denna hemsida använder kakor för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att du tycker det är ok. Godkänn Läs Mer