4 veganska kycklingbröst (ca 100 g styck) Krydda kycklingbrösten med 2 matskedar Coffee BBQ. Tvätta zucchinin och halvera den på längden, skär den lätt diagonalt i tjocka skivor. Rensa svampen och skär stora svampar i skivor. Tvätta körsbärstomaterna och låt dem vara hela. Veganskt kycklingbröst med Herbaria Coffee BBQ
Skriv ut
Ingredienser
3–4 msk Herbaria Coffee BBQ
200 g zucchini
100 g svamp
150 g körsbärstomater
3 msk olivolja
1 citronInstruktioner
Stek kycklingbrösten med olivolja på medelvärme tills de är gyllenbruna på båda sidor. Ta bitarna från stekpannan och låt dem vila på en varm tallrik. Tillsätt grönsakerna i pannan och fräs dem i 5 minuter tills de är al dente. Skär citronen i klyftor att servera tillsammans med kycklingbrösten och grönsakerna.
Tips: Smakar perfekt till en fräsch bladsallad. För att tillaga de veganska kycklingbrösten på grillen, gnid in lite olivolja, krydda och grilla dem på ett galler på medelvärme. Stek i detta fall grönsakerna separat i en stekpanna med 2 msk olivolja och en nypa Coffee BBQ.
Tagga ALLTGOTT på instagram @alltgott.
Veganskt kycklingbröst med Herbaria Coffee BBQ
33
Har du tillagat detta recept?
Hur smakade det?
Tagga ALLTGOTT på instagram @alltgott.
previous post
Koreansk bräserad potatis med Herbaria LangZu BBQ
Subscribe
0 Comments
Oldest