500 g små, fasta potatisar Skölj noggrant av potatisen så att skalet kan ätas. Skär dem i ca 2 cm stora tärningar. Stek dem gyllenbruna, det tar ca 10 minuter.
Koreansk bräserad potatis med Herbaria LangZu BBQ
Skriv ut
Ingredienser
2 msk rapsolja
3 vitlöksklyftor
4 msk sojasås
2 msk lönnsirap
1 msk Herbaria LangZu BBQInstruktioner
Skala och hacka under tiden vitlöken. Blanda lök med sojasås, lönnsirap och 0,75 dl vatten och smaka av med 1 msk LangZu BBQ. Tillsätt till potatisen och låt allt puttra under lock i ca 5 minuter – späd eventuellt med en eller två matskedar vatten. Strö på en nypa LangZu BBQ och servera.
Tagga ALLTGOTT på instagram @alltgott.
Koreansk bräserad potatis med Herbaria LangZu BBQ
258
Har du tillagat detta recept?
Hur smakade det?
Tagga ALLTGOTT på instagram @alltgott.
previous post
Herbaria LangZu BBQ tofu med gröna bönor
Subscribe
0 Comments
Oldest