Monster Steakhouse i Västra Hamnen, Malmö är inrett i min färg, lila, med mycket natur som matchande element. Restaurangen öppnade nu i sommar och där är ständigt fullsatt. Ola och Camilla som driver restaurangen tänker kvalitet. Kvalitet ända ner i pepparkvarnarna på borden! Det är där, och i matlagningen förstås, Herbarias eminenta ekologiska kryddor kommer in.
Ola har just fått sin efterlängtade leverans av Herbarias Tellicherrypeppar och Vit urskogspeppar. Både han och kockarna berömmer dofterna och aromerna som snart ska komma gästerna till godo i matlagningen.
Vackert att se ett professionellt kök med Herbarias kvalitetsprodukter.
Vårt sällskap på tre personer från münchmedia satsade alla på hamburgare, en av oss på 400 gram, vi andra nöjde oss med 200 gram. Köttet doftade kött! Känn efter nästa gång du äter hamburgare! Det var precis lagom stekt, tillbehören goda, även om chipsen var lite väl ”överkokta”. Vi provade svartpepparen i kvarnen på bordet – ingen smak, ingen doft. Otroligt! Men det blir ändring på det nu på Monster Steakhouse. Herbarias Tellicherrypeppar både doftar och smakar.
Niklas med sin 200 grams burgare, spettet med kossan är kul. Ölet är en weissbier, en Paulaner.
Inredningen är urläcker, jag som älskar lila trivs direkt. Jag får hemtrevliga vibbar samtidigt som signalen av exklusivitet är tydlig. Buffelhuvuden och koskinnslampor i kombination med stål och eleganta soffor och en brasa mitt på golvet. Allt är upplagt för trivsamma, kulna höstkvällar. Vill du följa Monster Steakhouse på Facebook?