Du är här Allt Gott > All > Soltorkade mandlar kryddade med Jaipurs färger och Tamari

Soltorkade mandlar kryddade med Jaipurs färger och Tamari

by Ingrid Münch

20130713-115851.jpg
En liten repris väl värd att lägga på minnet. Varför ska kryddade mandlar rostas i olja? Jag provar att krydda mandlar med Tamari och den indiska curryn Jaipurs färger.

2 dl mandel
2 msk Tamari
2 tsk Jaipurs färger
Dubbla receptet tills det passar den mängd du vill göra.

Doften är ljuvlig, jag låter det stå och dra en stund och låter sedan mandlarna torka i solen i stället för att rosta dem i olja.
Jo, jag har redan provsmakat, det är ju halva nöjet, det är härlig hetta i kryddningen. Jag tror jag hittat en favorit, men nästa gång ska jag också prova med Red hot chili curry.

20130713-121100.jpg

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x