Jag är en stor fan av Ulrika och Carina Brydling, låt det först vara sagt. De driver caféer och restauranger på alla plan på Åhléns city i Stockholm. Och jag är stolt över att vi fick förmånen att bidra med Herbarias kryddor i deras Trädgårdskök förra våren på mässan Rum & Trädgård i Kista. Det var en helt fantastisk känsla att bli inbjuden att delta i montern, där också Birgitta från Bosarp kyckling – Sveriges enda ekologiska kyckling – var med. Ulrika och Carina använde våra olika kryddor till de grillade kycklingarna och också när de wokade.
Vid mitt besök i Stockholm nu i oktober var ett av mina mål att komma in på Åhléns och se Herbarias kryddor. Det är en speciell känsla att se burkarna i en butik. När jag först kom in på restaurangen och delin på plan två hittade jag inte kryddorna. Jag letade, men kunde väl aldrig tro att de var placerade så centralt som vid kassan. Gissa om jag blev glad!