Gastros gästspel på Vikentomater – alltid en succé

by Ingrid Münch

När restaurang Gastro i Helsingborg gästspelar i Vikentomaters kök bärs det in mängder av läckra och ofta också kostbara råvaror och sedan får vi utställare och besökarna en uppvisning i den högre gastronomiska skolan. På bilderna köksmästare Karl Bengtsson in action. Flera av Herbarias pepparsorter fick vara med på ett hörn i en del av rätterna. Ett litet urval av vad som bjöds ser du på bilderna. Ostron på isbädd med fryst Bloody Mary. Inkokta och torkade tomatblomfästen till fyllda ”gröna tomater” och mycket annat.

Vi träffade många kunder som redan använder Herbarias kryddor och också, faktiskt för första gången, en familj som lärt känna Herbarias kryddor via den ekologiska matkassen Ecoviva i Stockholm.

Njut nu av ögongodiset i bilderna – och håll utkik efter när Gastro nästa säsong gästspelar på Vikentomater.

gastro-vikentomater-7gastro-vikentomater-8
gastro-vikentomater-2gastro-vikentomater-3
gastro-vikentomater-5gastro-vikentomater-6
gastro-vikentomater-4gastro-vikentomater-11gastro-vikentomater-10gastro-vikentomater-1vikentomater-gastro-juli-2015-10vikentomater-gastro-juli-2015-9 vikentomater-gastro-juli-2015-8 vikentomater-gastro-juli-2015-7 vikentomater-gastro-juli-2015-6 vikentomater-gastro-juli-2015-5 vikentomater-gastro-juli-2015-4 vikentomater-gastro-juli-2015-3 vikentomater-gastro-juli-2015-2

You may also like

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Denna hemsida använder kakor för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att du tycker det är ok. Godkänn Läs Mer

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x