Du är här Allt Gott > All > Citron- och cubebepepparglass

Citron- och cubebepepparglass

by Ingrid Münch

[column col=”4/4″]

citron- och cubebepepparglass

Det blir inte enklare än så här – och inte godare heller

Du kan kalla den kalla desserten glass eller parfait. Den behöver inte köras i glassmaskin
men blir ännu bättre om du gör det. Annars häller du smeten i en form som klätts invändigt
med plastfolie och ställer den i frysen. Och vill du göra desserten till en festlig triumf för dig
som tillagat den klär du formen invändigt med mandelflarn innan du häller i glasssmeten.
Vispa 2 ägg och 1 dl socker. Vispa 2 dl vispgrädde. Blanda, och tillsätt citronskal och saft
och grovmald cubebepeppar. Rör runt! Frys! NJUT!

[/column]

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x