Du är här Allt Gott > All > Risotto på perlebyg med Herbarias Pizza e Pasta

Risotto på perlebyg med Herbarias Pizza e Pasta

by Ingrid Münch

risotto-med-tryffellycka-o-petit-chef-2

Jag har hårdtestat Pizza e Pasta den senaste tiden som du kanske märkt och hittat ett användningsområde som passar mig perfekt. Som krydda i risotto och andra grönsaksrätter. Jag fräser kryddan tillsammans med olja och lök. Den avger en ljuvligt doft och ger fin smak åt hela rätten.

Här en risotto på den ”polerat” korn – perlebyg på danska. Jag vet inte om det finns någon  svenska producent på detta mycket goda korn.

Min risotto är mycket enkel – perlebyg, lök, tomat, brieost. Kryddor Tryffellycka från Herbaria som buljong (perfekt, inga tillsatser, inget jäst, inget glutamat) och Pizza e Pasta som ger styrka och lite hetta.

pizza-e-pasta

 

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x