Hetta upp en stekpanna och fräs senapsfröna tills de börjar poppa. Skär den gröna chilin i tunna skivor på snedden. Hacka vitlöksklyftorna fint. Skiva ingefäran tunt och skär den därefter i tändstickstunna stavar. Lägg kokoschipsen i en djup tallrik och häll på kallt vatten. Ta upp dem efter 15 minuter och krama ur vätskan. Låt dem bli gyllenbruna under omrörning i en torr stekpanna. Ta upp kokoschipsen och fräs chili och vitlök i stekpannan. Tillsätt ingefära. Smaka av, smaka av … med lime och Havssalt Lime Ingefära Bird’s eye chili. Dela melonen i klyftor. Värm upp en grillpanna tills den är riktigt het. Lägg ner melonklyftorna och låt dem få grillränder på båda sidor. Lägg upp allt på ett generöst fat och smaka av.
Ingredients
Instructions
Grillad vattenmelon med kokos
393
previous post
Sallad med pangritata
Subscribe
0 Comments
Oldest