Du är här Allt Gott > All > Linssoppa med citron och cubebepeppar

Linssoppa med citron och cubebepeppar

by Ingrid Münch

Ekologisk cubebepeppar från Herbaria lockar tillsammans med citron fram det bästa i linser och bönor.

  • 2 gula lökar, hackade
  • 2 msk olivolja
  • 500 g linser som blötlagts 4 tim
  • Ca 1,5 l vatten
  • 100 g spenat eller mangold
  • 1 msk salt
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • 1 tsk mald cubebepeppar

Fräs löken, tillsätt linserna och vatten och låt allt koka tills linserna är mjuka.  Tillsätt spenat eller mangold och salt och låt koka ytterligare 10 min. Krydda med citronsaft och cubebepeppar.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x