Du är här Allt Gott > All > Om ekologisk cubebepeppar i Hotell & Restaurang

Om ekologisk cubebepeppar i Hotell & Restaurang

by Ingrid Münch

Cubebepeppar i Hotell & Restaurang september 2012

I våras fick vi ett samtal från en av journalisterna på Hotell & Restaurang. Hon tänkte skriva en artikel om oss eftersom hon förstått att Byskolan i Södra Sandby, som använder högst andel ekologiska råvaror av Sveriges alla skolor, köpte sina kryddor från oss. Det stämde inte. Men vi blev så klart nyfikna och tog kontakt med Byskolan, det visade sig dock att de var bundna av en upphandling och därför inte hade möjlighet att byta leverantör hur gärna de än skulle vilja det. Det hela resulterade dock i att vi fick det här lilla omnämnandet om cubebepepparen från Herbaria.

 

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x