Yoghurtkräm Rabarber Myntaolja Till servering: Stjälp upp yoghurtkrämen på en tallrik. Garnera med myntaolja längs krämens ytterkant. Garnera med Fresh as hallon och mandarinklyftor och en liten kvist mynta.
Ingredients
Instructions
Blanda yoghurt och honung, justera sötman om det behövs. Mjuka upp gelatinbladet i iskallt vatten. Värm vätskan från rabarbern och tillsätt gelatinbladet. Rör tills gelatinet är helt upplöst. Tillsätt en fjärdedel av rabarbervätskan till yoghurten och blanda snabbt, tillsätt resten och blanda väl. Häll i ringarna och ställ in dem i kylskåpet över natten.
Låt ingredienserna koka upp och sjud dem 20 min. Häll allt i en mixer och kör tills allt mixats. Sila bort ev fasta trådar.
Blanchera myntan hastigt i kokande vatten och lägg den därefter direkt i isvatten. Tryck ut vattnet och lägg bladen i en mixer. Tillsätt oljan och mixa 3 min. Sila och förvara i en flaska med pip i kylskåpet.
Hela hallon och mandarinklyftor från Fresh as.
608
previous post
Chokladdoppade frystorkade frukter
Subscribe
0 Comments
Oldest