Lammgrillspett med parmaskinka i vildblomsolivolja med svartpeppar Trio Noir

Till 4 personer
8 lammschnitzlar, tunna skivor
8 tunna skivor parmaskinka
8 färska basilikablad
4 färska rosmarinkvistar
Havssalt
Svartpeppar Trio Noir (Herbaria)
2 msk olivolja
1 msk smör
1 msk Provensalska Vildblommor (Herbaria)

Förberedelsetid: 30 min / tillagningstid: 4 min
Lägg lammschnitzlarna mellan två lager plastfolie och kavla ut dem till jämntjocka skivor. Lägg på basilika och parmaskinka och rulla samman. Stick en rosmarinkvist genom två lammrullar, krydda med salt och peppar. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och stek lammspetten ca 1,5 min på varje sida. Tillsätt smör och låt det smälta, låt vildblommorna mjukna i smöret. Skeda blomsmör över lammrullarna och servera direkt.
Tips: Till detta passar Ratatouille-risotto med rödvin och Tryffellycka eller Ratatouille à la Petit Chef

Denna hemsida använder kakor för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att du tycker det är ok. Godkänn Läs Mer