Provensalska vildblommor – för dekoration och smaksättning

Blommix för lamm, grönsaker och desserter – ekologiska kryddor
Beskrivning: Kryddblandning för lamm och grönsaker med inspiration från Medelhavet. ”Provensalska vildblommor” passar också till läckra desserter. Kreerad av stjärnkocken Konrad Geiger.
Förpackning: Stapelbar burk med aromskydd à 25 g.
Ingredienser: Hibiskus-, fläder-, blåklints-, lavendel- och apelsinblommor, timjanblommor och -blad, violer, ljungblommor, röllekablommor, saffranstrådar.
Från kontrollerade ekologiska odlingar.
art.nr 05004153
Tips:
Tillsätt till rätten i slutet på tillagningstiden. Får inte utsättas för hög värme. Som sås: Värm försiktigt i olja eller smält smör. Vacker i glass, på pannacotta och som garnering på praliner.

Se produkten i butik

EU_Organic_Logo_Colour_rgb

Några få blad på en kladdkaka eller praliner. På chokladbräck. I skirat smör som sås eller pensla på en lammstek som just tagits ur ugnen. Som smaksättning av flytande honung. För lamm och grönsaker med inspiration från Medelhavet. Provensalska vildblommor passar till läckra desserter. Tillsätt till rätten i slutet på tillagningstiden. Får inte utsättas för hög värme. Värm försiktigt i olja eller smält smör. Vacker i glass, på pannacotta och som garnering av cup cakes.

Förslag på recept där kryddan passar

Denna hemsida använder kakor för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att du tycker det är ok. Godkänn Läs Mer