logo

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Denna policy träder i kraft den 25 maj, 2018.
münchmedia AB (www.alltgott.se www.munchmedia.se www.ekologiskakryddor.se)

 

Vem är ansvarig för hur dina personuppgifter behandlas 
münchmedia ab med org-nr 556728-2099 ansvarar för hur dina personuppgifter behandlas. Vi värnar självklart om din integritet och skyddar de personuppgifter vi har om dig enligt gällande lagstiftning.

Vilken information samlar vi in
Vi kommer att kunna kontakta dig via mail, telefon, sms eller per e-post i de fall vi kommit i kontakt på en anordnad sammankomst som t.ex. en mässa, där vi samlat in personuppgifter som du tillhandahållit oss – namn, adress, telefonnummer, e-postadress, företag och befattning.
Vi sparar information om våra presumtiva kunder, kunder och prenumeranter av vårt nyhetsbrev, både företag och privatpersoner samt leverantörer.
När det gäller företag  sparar vi företagsnamn, organisationsnummer, kontaktperson, företagsadress, telefonnummer och e-postadress.
När det gäller privatpersoner sparar vi namn, adress, telefonnummer och e-postadress.
Vi kan ha fått informationen från antingen kontaktformulär på www.munchmedia.se www.alltgott.se eller från webshoparna www.ekologiskakryddor.se och www.alltgott.se/butik, mässor eller via nyhetsbrev.

Hur vi använder den insamlade informationen
Informationen används för att kunna fullgöra vårt avtal som distributör, leverantör, för att kunna sköta leveranser och kommunikation med leverantörer, kunder och samarbetspartners.

Hur hanterar vi den insamlade informationen
Informationen används för att kunna fullgöra vårt avtal med den registrerade och säljs eller lämnas aldrig vidare till tredje part. Vårt kundregister kan enbart läsas av företagets anställda. Vi delar med oss av informationen när någon utanför företaget vill få reda på var en *återförsäljare finns. Vi delar i enstaka fall information om kundkontakter med våra leverantörer.
* Vill någon få information om återförsäljare hänvisar vi till www.alltgott.se Vi delar med oss av företagsnamn och gatuadress.

Avregistrering och rätten att bli raderad
Du har alltid möjlighet att avregistrera dig från information från oss. Det görs enklast genom att klicka på ”Sluta prenumera” i nyhetsbrevet där du även kan uppdatera uppgifterna om dig. Det går också att kontakta info@munchmedia.se och skriva AVREGISTRERING i subjektraden om du vill att dina personuppgifter ska raderas. 

Hur vi lagrar och säkrar information
Den information vi har på vår hemsida är enbart företagsnamn, stad och adress.
Vi har kontaktinformation (företag, kontaktnamn, adress, telefonnummer, e-postadress) lagrad i google mail, google drive och i våra nyhetsbrev på www.mailchimp.com. Vi har en lista på företag som återförsäljer våra produkter under www.alltgott.se.
Databasen uppdateras löpande
E-postadresser från nyhetsbrev som studsar tas bort
Personuppgifter från kunder lagras så länge att vi kan upprätthålla bokföringslagens krav

Hur kan du få tillgång till och kontrollera den information vi har om dig
Vill du veta vilken information om dig vi sparar och använder får du gärna kontakta oss.

Delar vi din information utanför EU?
Vi lämnar som huvudregel inte ut din information utanför EU. Om vi mot förmodan skulle lämna ut information sker detta enbart om vi har laglig grund för detta i enlighet med gällande lagar för dataskydd i det aktuella landet.

Annan information om vår integritetspolicy
Vi kan uppdatera vår integritetspolicy, alla ändringar kommer i sådant fall finnas på denna sida.

Kontaktuppgifter till oss
Om du har några frågor, vill veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter eller om du vill utöva dina rättigheter som beskrivs ovan är du välkommen att kontakta oss genom vårt kontaktformulär eller använda adressen nedan.

münchmedia AB
Kungsmansvägen 9c
SE-236 31 Höllviken
info @ munchmedia.se
Tel: +46 (0)709 385553

Vi rekommenderar alla att läsa igenom informationen om hur vi arbetar med vår integritetspolicy. Uppmärksamma att den kommer uppdateras löpande.