Fettuccine
 med Neptuns Dröm

Till 4 personer
2 msk jungfruolivolja
1/2 gul lök, finhackad
1/2 vitlöksklyfta, finhackad
100 g små kantareller eller säsongens svamp, ansad och hackad
250 g broccoli, ansad
2,5 dl grädde
1 msk Neptuns Dröm (Herbaria)
100 g körsbärstomater
6 svarta kalamataoliver, fint skivade
300 g fettuccine
100 g parmesanost, hel bit
Havssalt

Förberedelsetid: 30 min / tillagningstid: 10 min
Hetta upp olivoljan och fräs lök och vitlök glansig i den. Tillsätt kantareller och broccoli i buketter, och låt dem fräsa med 1 minut. Tillsätt grädde och låt koka samman en kort stund. Krydda med Neptuns Dröm. Blanda ner tomater och oliver. Koka fettuccinen i rikligt med saltat vatten, den ska ha tuggmotstånd när den är klar. Låt den rinna av i durkslag och lägg upp med såsen på tallrikar. Hyvla parmesanost över rätten.

Denna hemsida använder kakor för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att du tycker det är ok. Godkänn Läs Mer