Currywurst special med pommes – med Good Old Mild

Foto: sos-design ® Germany

4 personer
2 vitlöksklyftor
1–2 tsk Good Old Mild Curry (Herbaria)
250 g ketchup
1 gul lök
3 halva paprikor
1 msk olivolja
4 medelstora korvar
1 kg fasta potatisar
Havssalt
2,5 dl olivolja

Currywurst: Skala vitlöken och finhacka den, blanda med Good Old Mild Curry och ketchup. Skala löken, dela och skiva den, kärna ur paprikan, tärna den. Fräs grönsakerna i en teflonpanna i 2 min. Skär 5 sneda snitt i i korvarna och stek dem ca 10 min med grönsakerna så att de får stekyta. Ta upp korvarna ur pannan. Låt Good Old Mild-curry-ketchupen koka med grönsakerna en kort stund. Servera med pommes frites. Skala potatisen, skär den i stavar och lägg dem i kallt vatten – hit kan du förbereda. Koka potatisen 2 min i saltat vatten, häll bort vattnet och låt potatisen ånga ur på en handduk. Hetta upp olivolja (ca 170 °), fritera potatisen gyllengul i oljan. Lägg den på hushållspapper som suger upp fettet, salta och servera direkt.

 

Denna hemsida använder kakor för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att du tycker det är ok. Godkänn Läs Mer