Brownie med hallon

Brownie med hallon
300 g mörk choklad av god kvalitet (Valrhona Guanaja Feves)
30 g mjölkchoklad av god kvalitet (Valrhona Jivara Feves)
75 g smör
85 g farinsocker
120 g strösocker
3 ägg
1 tsk vaniljpasta
55 g vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
40 g Fresh as hela frystorkade hallon (en påse)

Hetta upp ugnen till 180°. Smält smöret med 220 g av den mörka chokladen. Blanda farinsocker, strösocker och ägg och vispa luftigt. Tillsätt vanilj. Tillsätt den smälta chokladen och smöret till äggen, sikta ner vetemjöl, salt och bakpulver och vänd försiktigt ner det. Hacka återstoden av den mörka chokladen och mjölkchokladen och blanda i. Vänd också ner 3/4 av de frystorkade hallonen. 

Lägg bakplåtspapper i en 20 x 20 cm form och grädda 20–25 min i 180° varm ugn.

Servering: Strö resten av hallonen på kakan och servera direkt ur formen med vaniljglass.

Denna hemsida använder kakor för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att du tycker det är ok. Godkänn Läs Mer