KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Upptäcktsresande i råvaror

  • 533.00Kr

Att utgå från en pepparsort, precis om vi är vana vid att utgå från ett vin när vi lagar mat, är en riktigt intressant och trevligt utmaning som ger en vidgad syn på att peppar inte bara består av svartpeppar och vitpeppar.

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Product Code: 9002

Tags:  Fresh-asHerbaria

Skapa med unika pepparsmaker

Ett Italienskt havssalt med smaker från Mexiko. Två unika pepparsorter som låter mottagaren glänsa i köket och vid middagsbordet. Det krävs säker hand och blick för att ta till vara och matcha de vitt skilda peppararomerna med råvaror och tillbehör. En utmaning för den som älskar finlir i köket. De två pepparsorterna växer vilt i norra Sumatra och i Madagaskar. Buljongen är den bästa på marknaden (om man inte kokar den själv), innehållet med 37 % grönsaker talar för sig självt. Självklart finns det inget mer än äkta vara  i Bella! Det frystorkade passionsfruktpulvret används kanske vid platingen av rätten på tallriken. 

Om du vill skickar vi gåvan hem till mottagaren

Skicka gåvan till en kär närstående. Ange mottagarens adressuppgifter i kassan och välj hemleverans så levereras paketet vid dörren. Priset för hemleverans är 99 kr.


Vad innehåller paketet: 
Havssalt Guajillo chili Pasilla chili Lime
Andalimanpeppar
Voatsiperiferypeppar
Bella Buljong
Frystorkat passionsfruktpulver

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!