Frystorkade Körsbär, hela
- 82.00Kr
Körsbär, hela
Beskrivning: Krispiga frystorkade körsbär
Förpackning: Vikt 35 g
Ingredienser: Körsbär (100 %)
Det är en fantastisk upplevelse att äta en krispig frystorkad bit frukt. I stället för att saften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.
Frystorkad frukt från Fresh as finns som hel frukt, bitar och skivor och som pulver. Frukterna är perfekt mogna när de frystorkas, det enda som försvinner är vattnet och det gör att både smaken och färgen blir intensivare. Alla näringsämnen är kvar.
Tips: Garnera en vilträtt med ett par körsbär. Ett enda körsbär som dekor på en cup cake. Blanda i frukostyoghurten.
Ät de hela mörkröda körsbären som snacks – de är ett perfekt mellanmål för barn i stället för sötsaker. Körsbären kan också doppas i mörk eller vit choklad och njutas som små praliner. Smaken är syrlig och intensiv. Blanda med ananas och plommon och servera till fredagsmyset i stället för chips. I stället för att fruktsaften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.Black forest med ljuvlig kompott på frystorkade körsbär
Körsbärskompott
1 dl vatten
100 g strösocker
35 g hela körsbär från Fresh as
Låt vatten och socker koka upp, tillsätt körsbären. Ta från värmen och låt kallna.Chokladkräm
100 g mjölkchoklad
90 g grädde
2 gelatinblad
20 g glukos
25 g mjölk
Lägg gelatinbladen i iskallt vatten tills de mjuknar. Smält chokladen i vattenbad. Häll grädde och glukos i en kastrull och låt det koka upp. Häll grädden över chokladen i tre omgångar under omrörning. Tillsätt mjölken och rör tills allt är blandat. Förvara i kylen tills det ska användas.Vaniljkräm
200 g grädde
20 g strösocker
1 droppe vaniljpasta
Blanda och vispa tills grädden bildar mjuka topparChokladbrownie
125 g mörk choklad (70% kakao)
105 g smör
3 ägg
180 g strösocker
90 g vetemjöl
Värm ugnen till 160°. Smält smöret och chokladen i vattenbad. Vispa äggen och sockret i en separat skål tills det är vitt och fluffigt. Vänd ner ägg och socker i chokladen och vänd därefter ner vetemjölet. Häll smeten i en ugnsplåt med bakplåtspapper. Grädda 25–30 min tills kakan är nästan gräddad och fortfarande lite fuktig mitt i.
Reviews
There are no reviews for this product.