KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Snabblagat och lätt

  • 641.00Kr

Mottagaren kan vara en son eller dotter som just flyttat hemifrån eller en vän med andra intressen än matlagning. Det är ingen konst att laga till och äta gott med Herbarias kryddor. Det enklast tänkbara är att strö lite av en kryddblandning.

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Product Code: 9002

Tags:  Herbaria

Gåvan för den som hellre gör annat än att laga mat

Presenten som passar ungdomar som just flyttat hemifrån, eller den som inte har något stort intresse för att laga mat. Med de här kryddblandningarna är det enkelt för både veganen och köttätaren att få god smak på maten med bara lite ansträngning. Kokt pasta med 2 tsk Tryffellycka och en god olivolja blir en komplett och billig supergod måltid. Blandade rotfrukter med Tajine Marrakesh i en gryta eller bakade i ugnen blir den godaste middag med marockanskt stuk. En kall sås på Neptuns dröm och grekisk yoghurt eller motsvarande veganska variant passar till det mesta, inklusive på en smörgås med skivad tomat. Med hjälp av Bella och kokt vatten tillagas en värmande buljong för kulna vinterkvällar. Och Mild Wild Green, jag det säger sig självt, en curry med det lilla extra.

Om du vill skickar vi gåvan hem till mottagaren. Ange mottagarens adressuppgifter i kassan och välj eventuellt hemleverans så levereras paketet vid dörren. Priset för hemleverans är 99 kr.

Vad innehåller paketet: 
Tryffellycka
Trio noir svartpeppar
Tajne Marrakesh
Neptuns dröm
Bella buljong
Mild Wild Green

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!