Ekologiska kryddor

by Niklas Münch

Ekologiska kryddor

Smakrika ekologiska kryddor från Herbaria

Herbarias ekologiska kryddor är speciella! Det säger i alla fall de som provat. Det går åt mindre än man är van vid och det smakar mycket mer. Plus att det är enkelt att laga god mat med kryddblandningarna utan att ha kockens kunskap om hur man balanserar smakerna för att det ska ge den där upplevelsen som resulterar i ett: ”Nämen gud så gott det här var, hur gjorde du, kan jag få receptet!”  De kockar som skapar Herbarias kryddblandningar har balanserat smakerna, det är bara att njuta.  

Hemligheten som egentligen inte är någon hemlighet är att man behandlar örter och kryddor med respekt redan när de köps in och i hela produktionen fram tills att de hamnar i ditt kök. Herbaria väljer det bästa som går att få, det kostar mer men är värt det, de vet att den som producerat råvaran gjort det med respekt för råvaran, jorden och människan. Örter och kryddor plockas av arbetare som får rättvisa löner, torkas utan värmefläktar och i stället långsamt och naturligt, lagras på ett sätt så att aromerna bevaras, kontrolleras mot gifter och mängden eteriska oljor i produkten mäts. Håller inte kvaliteten måttet säljs produkten inte.  Detta kvalitetstänk genomsyrar Herbaria. Ett koncept som varit gångbart i 100 år 2019.

Ytterligare en bra sak är att Herbaria tack vare den optimala förpackningen garanterar att kryddan i sin aromtäta plåtburk smakar likadant på bäst före-datumet som när produkten producerades. 

Läs mer detaljerat om kvaliteten här …

Vad är så speciellt med Herbarias plåtburk? Klicka här  

Denna hemsida använder kakor för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att du tycker det är ok. Godkänn Läs Mer