Till risotto, pasta och sallad – ekologiska kryddor
Beskrivning: Blandning för fina risotto-, pasta-, svamp- och gryträtter eller till Medelhavsinspirerade salladsdressingar.
Recept att ladda ner eller skriva ut: Grönsallad i parmesankorgar med Tryffellycka, Ratatouille-risotto med rödvin och Tryffellycka
Förpackning: Stapelbar burk med aromskydd à 110 g.
Ingredienser: Bergsalt, rårörsocker*, ädelkastanj*, karljohansvamp*, svart trumpetsvamp*, svartpeppar*, tryffel* (3 %), kungsmussling*, maitake*, champinjon med mandelsmak*, smörsopp*, vitlök*, extra virgin olivolja* med naturlig arom från vit tryffel*. *Från kontrollerade ekologiska odlingar.
art.nr 05024154
Tips: Krydda med Tryffellycka under tillagningen. Rör ut med lite hett vatten, vinäger och olja till salladsdressingar.
Ostchips
- 200 g finriven ost
- 1 msk Tryffellycka från Herbaria
Blanda krydda och ost och ”nyp” med tre fingrar små högar som läggs på en bakplåt. Grädda 8-10 min i 180 grader varm ugn. Ostchipsen ska ha håligheter som knäckflarn när de är klara. Då blir de också krispiga. Perfekta att servera till den enkla tomatsoppan med Bella Buljong.