KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 49 kr, fritt över 499 kr.
 

Tryffellycka EKO

(5 recensioner)
  • 128.00Kr

Att krydda såser och soppor med. Smakförhöjare utan tillsatser! Blandning för risotto-, pasta- och gryträtter eller till salladsdressingar med inspiration från Medelhavet. Smakrik krydda för fyllningar till ravioli.

Lägg till i önskelistan

Jämför

Tillgänglighet: I lager

Tillverkare: Herbaria

Artikelnummer: 05024154

Taggar:  herbaria

Till risotto, pasta och sallad – ekologiska kryddor

Beskrivning: Blandning för fina risotto-, pasta-, svamp- och gryträtter eller till Medelhavsinspirerade salladsdressingar.
Recept att ladda ner eller skriva ut: Grönsallad i parmesankorgar med Tryffellycka, Ratatouille-risotto med rödvin och Tryffellycka
Förpackning: Stapelbar burk med aromskydd à 110 g.
Ingredienser: Bergsalt, rårörsocker*, ädelkastanj*, karljohansvamp*, svart trumpetsvamp*, svartpeppar*, tryffel* (3 %), kungsmussling*, maitake*, champinjon med mandelsmak*, smörsopp*, vitlök*, extra virgin olivolja* med naturlig arom från vit tryffel*. *Från kontrollerade ekologiska odlingar.
art.nr 05024154
Tips: Krydda med Tryffellycka under tillagningen. Rör ut med lite hett vatten, vinäger och olja till salladsdressingar.

Ostchips 

  • 200 g finriven ost
  • 1 msk Tryffellycka från Herbaria

Blanda krydda och ost och ”nyp” med tre fingrar små högar som läggs på en bakplåt. Grädda 8-10 min i 180 grader varm ugn. Ostchipsen ska ha håligheter som knäckflarn när de är klara. Då blir de också krispiga. Perfekta att servera till den enkla tomatsoppan med Bella Buljong.

EU_Organic_Logo_Colour_rgb

Blanda en vinägrett med olja och vinäger eller citron och krydda med Tryffellycka till en lunchsallad med toner från Medelhavet. Det är ett bra tips att först tillsätta lite hett vattnen för att öppna upp för smakerna i den torkade kryddblandningen, innan du tillsätter olja.
Du gör den enklast tänkbara pastarätten genom att koka pasta al dente, tillsätta olivolja och Tryffellycka och röra runt. Så enkelt, så gott, strö på riven parmesan så har du en komplett rätt. Det blir också gott att göra ett kryddsmör på kryddblandningen och servera till exempelvis grillat. 
Tryffellycka passar också perfekt till svamprätter, när du vill ge en extra touch till en rätt eller en sås eller i risotto.

Recensioner

Anders B - 2020-07-16

Kall sås. Rör ned den i yoghurt

Louise J. - 2017-02-08

Väldigt god krydda.

Ann K. - 2016-10-17

Med salt är den fantastisk på ägg o jag äter det varje morgon :grinning: vardagslyx

Carin S. - 2016-08-17

Jättefina kryddor!

Linda H. - 2014-07-01

Mustig smaksättare. Riktigt spännande och användbar kryddblandning.

Skriv en recension

Logga in or Registera dig för att ge omdöme