KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 49 kr, fritt över 499 kr.
 

Ropet från oasen, Tabullehkrydda EKO

  • 99.00Kr

Blandning för orientaliska rätter med bulgur, taboulleh och couscous samt till sallader med baljväxter. Balanserad kryddblandning med dadlar, pinjenötter, korinter, svartpeppar, apelsingranulat.

Lägg till i önskelistan

Jämför

Tillgänglighet: I lager

Tillverkare: Herbaria

Artikelnummer: 05024164

Taggar:  herbaria

Kryddblandning för taboulleh och sallad – ekologiska kryddor

Beskrivning: Blandning för orientaliska rätter med bulgur (klippta vetekärnor) som taboulleh och couscous samt baljväxter och sallader.
Förpackning: Stapelbar burk med aromskydd à 110 g.
Ingredienser: Bergsalt, Gomasio (sesam*, salt), rårörsocker*, dadlar*, pinjenötter*, korinter*, svartpeppar*, apelsingranulat* (koncentrat av apelsinsaft*, rismjöl*), persilja*, nanamynta*, hibiskusblommor*, vitlök*. *Från kontrollerade ekologiska odlingar.
art.nr 05024164
Tips: Blanda 1–2 tsk Ropet från oasen med 1 msk kokande vatten, 1-2 msk citronsaft eller vitvinsvinäger och 2-4 msk olivolja (2 personer).

EU_Organic_Logo_Colour_rgb

Kryddblandning för orientaliska rätter med bulgur och couscous. Det är inte helt enkelt att få fram rätt smak i en klassisk taboulleh. Det krävs syra, sötma, fruktighet, hetta och dessutom crunch. 
Taboulleh är troligen den nyttigaste salladen du kan äta, det som gör den så nyttig är att citron främjar upptaget av järn i persiljan. Och massor av persilja och pressad citron ska det vara i en taboulleh! Smaken blir oslagbar med Herbarias kryddblandning som innehåller dadlar, pinjenötter, korinter, mynta, gomasio, rårörsocker, hibisuks, vitlök med mera.


Krydda kokta bönor eller kikärtor med Ropet från oasen

Använd för att krydda quinoa och färsk frukt som t ex mango

Blanda Ropet från oasen med yoghurt och finhackade dadlar till en orientalisk dipsås

Recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Skriv en recension

Logga in or Registera dig för att ge omdöme