KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Smaker för hela dagen

  • 482.00Kr

En gåva med fina smaker av peppar, frukt och örter. Bella Buljong bär upp paketet med sin mångsidighet, hon passar till allt från drickbuljong till grillade rotfrukter eller kyckling.

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Product Code: 9002

Tags:  Fresh-asHerbaria

Ett litet paket med smaksättning morgon till kväll

Lättanvända produkter med mycket smak. Från morgon till kväll! Blanda mangopulver med grekisk yoghurt och havregryn plus hackad mandel och russin till en variant på Birchermüsli som får stå över natten i kylskåpet. Tillsätt en mjölkprodukt på morgonen till lagom konsistens och njut till frukost. Jordgubbsskivorna äts som ett nyttigt snack eller används för att garnera en dessert.  Tio noir svartpeppar är den optimala svartpepparen du häller i din kryddkvarn och använder dagligen. När du känner dig frusen tar du fram Bella Buljong och gör en god drickbuljong. Se receptet på burken. Du kan också använda Bella som örtkrydda på grillat. Och Mapuche fire blandad i gräddfil blir en god en kall sås till fredagsmyset; som dipsås till chips eller grönsaksstavar.

Om du vill skickar vi gåvan hem till mottagaren

Skicka gåvan till en kär närstående. Ange mottagarens adressuppgifter i kassan och välj hemleverans så levereras paketet vid dörren. Priset för hemleverans är 99 kr.

Vad innehåller paketet: 
Frystorkat mangopulver
Frystorkade jordgubbsskivor
Bella Buljong
Trio noir svartpeppar
Mapuche fire

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!