KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Josef Kaffe, malda bönor EKO

  • 157.00Kr

XXXX

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: 2-3 Days

Brand: Herbaria

Product Code: 05000500

EAN: 4021269116475

Tags:  herbaria

Från jordbruksprojektet La Selva, ett litet bondekooperativ på Mexikos Chiapa-högland – Ekologiskt kaffe

Beskrivning: Malda kaffebönor från jordbruksprojektet La Selva, på Mexikos Chiapa-högland.

Joseph är ett mildare kaffe med en nötig smak, följt av en söt fruktig arom – ett perfekt allroundkaffe. Bönorna till Josef kommer från jordbruksprojektet La Selva, ett litet bondekooperativ på Mexikos Chiapa-högland. De lokala bönderna odlar kaffebönorna ekologiskt och skördar dem för hand. Projektet säkerställer ett rimligt och rättvist pris för kaffebönorna. Arabicabönorna i Maria espresso kompletteras med noggrant utvalda Robustabönor från Indien. Maria kan karakteriseras som en djärv men balanserad espresso med låg syra och en full crema. Joseph å andra sidan är ett mildare kaffe med en nötig smak, följt av en söt fruktig arom – ett perfekt  allroundkaffe.

Högsta kvalitet på råmaterialet spelar stor roll för dessa nykomlingar: Kaffebönorna kommer från traditionella odlingsområden, där plantagerna har odlats och skördats med långvarig kompetens. Kaffebären har varsamt plockats för hand när de står på höjden av sin mognad. 

Kaffeproduktion är den enda möjligheten till inkomst för de flesta av bönderna i området. Något som gör det ännu viktigare att betala ett rättvist pris för både produkt och arbetskraft. Vi anser det vara en fråga om respekt och heder att betala våra kaffebönder ett rättvist pris.

Förpackning: Försluten foliepåse à 250 g.
Ingredienser: Malda kaffebönor från kontrollerade ekologiska odlingar.
art.nr 05000500

EU_Organic_Logo_Colour_rgb

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!