KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Frystorkade Hallon, pulver

(1 reviews)
  • 89.00Kr

Med Fresh as hallonpulver får du en koncentrerad smak. Blanda med lite vatten till en tjock kräm att pensla insidan på spritspåsen med när du bakar maränger. Perfekt i stället för pastafärger med artificiella ingredienser.

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Brand: Fresh as

Product Code: 4030-51

EAN: 9421900273256

Tags:  fresh-aspulver

Frystorkat hallonpulver

Beskrivning: Hallonpulver
Förpackning: Vikt 35 g
Ingredienser: Hallon (100 %)

För att få optimal hallonsmak i en smoothie eller i en tårtfyllning kan vi rekommendera frystorkat pulver. Du får en koncentrerad fantastisk smak som inte är utspädd med vatten. Perfekt till exempel när du gör en tårtfyllning  eller maränger. 

Frystorkad frukt från Fresh as finns som hel frukt, bitar och skivor och som pulver. Frukterna är perfekt mogna när de frystorkas, det enda som försvinner är vattnet och det gör att både smaken och färgen blir intensivare. Alla näringsämnen är kvar. 

Tips: Använd det frystorkade pulvret för att smaksätta glasyrer och frostings eller maränger och macarons. Garnera desserter med frystorkat pulver. Tillsätt fruktpulver tillsammans med yoghurt i smoothies eller smaksätt vatten med det. 

Blanda med crème fraîche eller yoghurt till en raw pannacotta och garnera med fruktbitar. Smaksätt maränger med hallonpulver. Strö ner fruktpulvret när smeten är klar och rör runt lite slarvigt så att marängerna blir marmorerade. Det går också fint att blanda hallonpulvret med liten vatten till en puré och måla insidan på spritspåsen med det innan marängsmeten läggs i. 


Hallonmaränger
150 g äggvita
300 g strösocker
35 g frystorkat hallonpulver från Fresh as


Värm ugnen till 70°. Låt en kastrull med vatten koka upp och ställ in plattan så vattnet sjuder. Blanda äggvita och socker i en rostfri skål och vispa det fluffigt över vattenbadet. Fortsätt vispa tills sockret är helt upplöst. Ta bort från vattenbadet och fortsätt vispa med elvisp tills det bildas medelfasta toppar. Tillsätt hallonpulver och fortsätt vispa tills smeten är homogen. Spritsa eller skeda ut smeten på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Antingen 12 stora maränger eller 80 små minimaränger. Torka dem i ugnen i ca 3 tim. 

Reviews

Ann-Sofie Eriksson -05/05/2021

Har inte testat den än

Write a review

Note: HTML is not translated!