KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 49 kr, fritt över 499 kr.
 

Cajun Spices, Cajunkrydda EKO

(4 recensioner)
  • 119.00Kr

Herbarias cajunkrydda ska mortlar eller malas. Den ger rätten både hetta och höga smaker. Använd i kvarn som baskrydda hemma eller krydda biffen du lägger på grillen. Prova att gröpa ur och fylla en getcamembert med kryddan, baka i ugnen.

Lägg till i önskelistan

Jämför

Tillgänglighet: I lager

Tillverkare: Herbaria

Artikelnummer: 05024190

Taggar:  herbaria

Cajunkrydda – ekologiska kryddor

Beskrivning: Blandning för det franskinspirerade Cajunköket från USA:s sydstater. Till grillade och stekta rätter.

Recept att ladda ner eller skriva ut: Grillad getcamembert med Cajun SpicesEkologisk gourmetserie, tillbehör från hela världen
Förpackning: Stapelbar burk med aromskydd à 80 g.
Ingredienser: Hickory röksalt, svartpeppar*, grönpeppar*, lök*, rostad vitlök*, chili*, paprikaflingor*, oregano*, timjan*. *Från kontrollerade ekologiska odlingar.
art.nr 05024190
Tips: För sydstatsköket, i grytor och till grillat. Till kokning av Louisianakräftor. Blandning för det franskinspirerade Cajunköket från USA:s sydstater. Till grillade och stekta rätter. Överallt där du vill ha hetta.

EU_Organic_Logo_Colour_rgb

Mer info: Herbarias Cajunkrydda mortlas eller mals och används när du vill ha fram heta smaker. Vi rekommenderar att använda enbart kryddblandningen som rub eftersom olja lägger sig som ett skikt på råvaran så att smaken från kryddan inte tränger in. Kryddblandningen innehåller till exempel hela Bird eye chili-frukter, hickory röksalt och hel grönpeppar. Du kan fylla Cajun Spices i en kryddkvarn och ha den som baskrydda på köksbordet. Den passar att krydda både kött, grönsaker och soppor med. Blanda kryddan med smör när du vill krydda t.ex. fågel under skinnet. 
Cajun Spice är den givna kryddan för kräftor Louisianna style. Servera den heta rätten traditionsenligt på tidningspapper.  När du kryddar kött hjälper saltet i kryddblandningen till att öppna upp porerna så att smakerna kan tränga in.

Recensioner

Louise O. - 2017-09-10

Intressant krydda, hade kunnat skippat grönpeppar i

Caroline E. - 2017-03-13

smakrik krydda som är otroligt gott om du steker kyckling.

alovrah - 2015-04-12

Så gott , har använt cajun spices till kött och grönsaker. Ska säga att jag blir varm ( är frusen av mig ). Beroendeframkallande , har använt var och varannan dag...Leila

Erik E. - 2015-04-03

Trots hettan passade den bra till njuren vi nyss avnjutit.I morgon provar vi den till lammstek.

Skriv en recension

Logga in or Registera dig för att ge omdöme