KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT Privat 39 kr, fritt över 499 kr. ÅF 129 kr, fritt över 4000 kr
 

Mandarinklyftor, hela (Snacks)

  • 39.00Kr35.00Kr

Mandarinklyftor, hela (Snacks)

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Brand: Fresh as

Product Code: 6412

Tags:  Fresh-assnacks

Mandarinklyftor, hela 15 g
Krispiga hela frystorkade mandarinklyftor, 95,4 %, 4,6 % socker
Ingredienser: Mandarin, (Mandarin 95,4 %, socker)

Mandarinen är gjord på konserverade klyftor, eftersom man inte vill ha med hinnan på klyftan. I konserveringslagen finns det socker. I produkten 4,6 % socker.

Tips: Doppa frukten i smält choklad, ät dem som snacks eller använd dem i smoothies eller bakning

Fresh as: I sortimentet av frystorkad frukt från Fresh-as finns hela bitar och skivor av exotiska frukter samt pulver. Allt av högsta kvalitet och utan tlllsatser eller utfyllnad. Frukterna som används är perfekt mogna och när de frystorkas blir både smaken och färgen intensivare, det enda som försvinner är vattnet, alla näringsämnen är kvar. Det är en fantastisk upplevelse att äta en krispig frystorkad bit frukt. I stället för att saften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.

Kvalitetsmedvetna kockar med fäbless för innovativa ingredienser väljer ofta frystorkade frukter från Fresh-as när de vill ha den högsta kvalitén.

Företagets signum är att vara extremt noga vid tillverkningen och bara använda de bästa råvarorna. Det är energikrävande att frystorka därför är det en extra bonus för dig som konsument att tillverkningen sker i Nya Zeeland där luften är ren och all energi är återvinningsbar.

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review