KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT Privat 39 kr, fritt över 499 kr. ÅF 129 kr, fritt över 4000 kr
 

Blåbärspulver

  • 79.00Kr

Blåbärspulver

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Product Code: 5415-1

Tags:  BlåbärspulverFrystorkadfrukt

Frystorkat pulver av Blåbär

Beskrivning: Frystorkat blåbärspulver
Förpackning: Vikt 40 g
Ingredienser: Blåbärspulver (100 %)

Det är en fantastisk upplevelse att äta en krispig frystorkad bit frukt. I stället för att saften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen.

Frystorkad frukt från Fresh as finns som hel frukt, bitar och skivor och som pulver. Frukterna är perfekt mogna när de frystorkas, det enda som försvinner är vattnet och det gör att både smaken och färgen blir intensivare. Alla näringsämnen är kvar. 


Recept på blåbärsmaränger
150 g äggvita
300 g strösocker
35 g frystorkat blåsbärspulver från Fresh as
Värm ugnen till 70°. Låt en kastrull med vatten koka upp och ställ in plattan så vattnet sjuder. Blanda äggvita och socker i en rostfri skål och vispa det fluffigt över vattenbadet. Fortsätt vispa tills sockret är helt upplöst. Ta bort från vattenbadet och fortsätt vispa med elvisp tills det bildas medelfasta toppar. Tillsätt blåsbärspulver och fortsätt vispa tills smeten är homogen. Spritsa eller skeda ut smeten på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Antingen 12 stora maränger eller 80 små minimaränger. Torka dem i ugnen i ca 3 tim. 

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review