Six Spices – kinesisk krydda – variant på Five Spices

Kinesisk kryddblandning – ekologiska kryddor
Beskrivning: Kryddblandning för kinesiska kött-, fisk- och grönsaksrätter. Denna variant på den traditionella kinesiska ”Five spices” passar till många exotiska rätter. Kreerad av stjärnkocken Konrad Geiger
Förpackning: Stapelbar burk med aromskydd à 60 g.
Ingredienser: Kanel, vanilj, långpeppar, kryddnejlika, stjärnanis, fänkål. Från kontrollerade ekologiska odlingar.
art.nr 05024136
Tips: Strö ”Six Spices” över rätten under tillagningen. Sätt krydda på julbaket med ”Six Spices”.

EU_Organic_Logo_Colour_rgb

KRYDDTIPS: Till julbaket, på grillade revbensspjäll med honungsglaze. Krydda rödkålen till jul. Gör en marmelad till ostbricken med Six Spicekryddade aprikoser, nötter och russin i balsamvinäger. Till muffins och i frosting gjord på smält vit choklad och philadelphiaost till cup cakes. Krydda varm choklad. Till kinesiska kött-, fisk- och grönsaksrätter. Till högrevsgryta med plommon.

Pepparkaksmuffins med Six Spices

Lax på cederplanka tillagad med muskotpumpa-kikärtscurry

Temakisushi, friterad, i tempura
 med rökt tofu och Six Spices 

Ankbröst med rödbetor och Six Spices

Bästa krispigaste tunnbrödet med Six Spices

Saftig kaka med kryddiga undertoner

 

 

 

 

Denna hemsida använder kakor för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att du tycker det är ok. Godkänn Läs Mer