Risnudlar med wokade grönsaker med Good Old Mild Curry och Siams Trädgårdar

Till 4 personer
300 g torkad risvermicelli
2 msk jordnötsolja
2 vitlöksklyftor, finhackade
1 gul lök, skivad
1 liten chili, urkärnad och skuren i tunna skivor
1 msk Good Old Mild Curry (Herbaria)
200 g haricot verts, i sneda skivor
1 morot, i stavar
100 g minimajskolvar
1 msk råsocker
100 g kinakål, strimlad
200 g sojabönsgroddar
150 g tofu, rökt, i tärningar
20 g jordnötter, osaltade
3 msk soja
1 dl kokosmjölk
2 msk Siams Trädgårdar (Herbaria)
1 salladslök, skuren i sneda skivor

Förberedelsetid: 30 min / tillagningstid: 8 min
Lägg nudlarna i kokande vatten i 5 min och låt dem därefter rinna av. Hetta upp jordnötsoljan i woken. Lägg i vitlök, lök och chili och fräs det under omrörning. Tillsätt curry och låt fräsa 3 min till under omrörning. Tillsätt bönor, morot, majskolvar och socker, fräs vidare 3 min. Tillsätt lite vatten, lägg i kinakål, sojabönsgroddar, tofu, risnudlar och jordnötter. Smaka av med soja, kokosmjölk och Siams Trädgårdar. Låt allt koka upp och garnera med salladslök.

Denna hemsida använder kakor för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att du tycker det är ok. Godkänn Läs Mer