Risnudlar med wokade grönsaker med Good Old Mild Curry och Siams Trädgårdar

Till 4 personer
300 g torkad risvermicelli
2 msk jordnötsolja
2 vitlöksklyftor, finhackade
1 gul lök, skivad
1 liten chili, urkärnad och skuren i tunna skivor
1 msk Good Old Mild Curry (Herbaria)
200 g haricot verts, i sneda skivor
1 morot, i stavar
100 g minimajskolvar
1 msk råsocker
100 g kinakål, strimlad
200 g sojabönsgroddar
150 g tofu, rökt, i tärningar
20 g jordnötter, osaltade
3 msk soja
1 dl kokosmjölk
2 msk Siams Trädgårdar (Herbaria)
1 salladslök, skuren i sneda skivor

Förberedelsetid: 30 min / tillagningstid: 8 min
Lägg nudlarna i kokande vatten i 5 min och låt dem därefter rinna av. Hetta upp jordnötsoljan i woken. Lägg i vitlök, lök och chili och fräs det under omrörning. Tillsätt curry och låt fräsa 3 min till under omrörning. Tillsätt bönor, morot, majskolvar och socker, fräs vidare 3 min. Tillsätt lite vatten, lägg i kinakål, sojabönsgroddar, tofu, risnudlar och jordnötter. Smaka av med soja, kokosmjölk och Siams Trädgårdar. Låt allt koka upp och garnera med salladslök.