Krispiga frukter – med söt Smula

Krispiga frukter
Tid 10 min

4 personer
1 mango
250 g jordgubbar
3 msk smör eller kokosolja
125 g Herbaria Smula söt
1,5 dl grekisk yoghurt (10%)

1. Skala mangon. Skär loss fruktköttet från stenen och tärna det grovt. Skölj jordgubbarna och ta bort blomfästet. Halvera jordgubbarna eller dela dem i fjärdedelar.
2. Smält smöret i pannan. När det tystnat tillsätt Herbaria Smula söt, rosta under omrörning i 2 minuter. Tillsätt frukterna, blanda och lägg upp på fyra tallrikar. Servera med en klick yoghurt.

Tips:
Bra alternativ till mango och jordgubbar är banan, persika, aprikos, plommon och andra frukter som inte får vara för mjuka.

Denna hemsida använder kakor för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att du tycker det är ok. Godkänn Läs Mer