Jaipurs färger – aromatisk indisk curry

Indisk curry – ekologiska kryddor
Beskrivning: Kryddblandning för indiska kött-, fisk- och grönsaksrätter.
Kreerad av stjärnkocken Konrad Geiger
Förpackning: Stapelbar burk med aromskydd à 80 g.
Ingredienser: Gurkmeja, koriander, svartpeppar, vanilj, kanel, ingefära, kardemumma, kryddnejlika, spiskummin, fänkål, chili. Från kontrollerade ekologiska odlingar.
art.nr 05004137/strong>
Tips: Strö ”Jaipurs färger” på rätten under tillagningen.

EU_Organic_Logo_Colour_rgb

 

Indisk curry. Kryddblandning för indiska kött-, fisk- och grönsaksrätter. Ett häftigt tips är att ge saffransbröd upphottad smak med Jaipurs färger.

 

Gulasch kryddad med Jaipurs Färger

Denna hemsida använder kakor för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att du tycker det är ok. Godkänn Läs Mer