Grönsallad med hallonbalsamico

Grönsallad med hallonbalsamico

Grönsallad
Hyvlad zucchini
Hallon
Blomkålsknoppar (Skär av det yttersta på blomkålen) Spara resten till en annan rätt
Blodapelsinfiléer (Skär bort skalet inkl det vita och den yttersta hinnan på klyftorna. Håll apelsinen i handen och skär ut filéerna en och en)

Mörk balsamico
Frystorkad hallonpulver från Fresh as

Hallon- och rosmarinsalt från AlltGott

Lägg upp salladsbladen hela på tallriken. Skär zucchinin i tunna skivor på mandolin. Skär ut filéerna på blodapelsinen. Fördela zucchini och apelsinfiléer på salladen och garnera med hela hallon.
Blanda balsamico och hallonpulver och ringla över salladen. Strö på hallon- och rosmarinsalt.

Denna hemsida använder kakor för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att du tycker det är ok. Godkänn Läs Mer