logo

Couscous Söta Geishan till frukost

Foto: sos-design ® Germany

4 personer
150 g majs- eller vetecouscous
1 äpple skuret i små bitar
1 päron i små bitar
1 dl äppeljuice
1 msk Söta Geishan (Herbaria)
2 msk mandelspån
1 msk smör

Häll couscousen i en skål och tillsätt 3 dl kokande vatten. Rör och lägg på lock så att couscousen kan svälla – 20 min räcker. Couscousen kan gärna förberedas kvällen innan, för att det ska gå snabbt att få frukosten klar på morgonen. Tvätta äpple och päron, kärna ur dem och skär frukterna i tärningar, med eller utan skal. Koka upp frukten i äppeljuice och låt det dra 5 min. Tillsätt Söta Geishan, mandelspån, smör och couscous, låt allt koka upp och servera varmt.

Tips: Söta Geishan-couscousen kan också serveras kall som mellanmål.

 

Date: december 10, 2012