logo

Nyheter

 • Grönsaksbuljong i toppklass

  bella-buljong

  Nyhet! Grönsaksbuljong – fylld med grönsaker, örter och kryddor

  Bella Buljong, en grönsaksbuljong och kryddblandning för klara soppor och andra rätter med mycket högt innehåll av grönsaker, örter och kryddor.

  Den fina balansen mellan grönsaker och kryddor gör Bella Buljong perfekt i salladsdressingar och såser och för att förhöja och runda av smaken på de flesta rätter. Och det bästa av allt – den fungerar perfekt solo! Med Bella Buljong åstadkommer du det enklaste enkla – blanda med kokande vatten och låt koka 5 minuter. Drick grönsaksbuljongen som den är eller använd den som grund i rätter som risotto och potatissallad. Eller ös söndagssteken med den.

  Grönsaksbuljongen innehåller tomat, morot, lök, karljohanssvamp, bladselleri, palsternacka, purjolök, paprika, broccoli och pumpa. Den naturliga smaken av grönsakerna förfinas och betonas av vitlök, sesam, libbsticka, oregano, muskotblomma, piplök, persilja, timjan, spiskummin, gurkmeja och peppar – alla ingredienser är givetvis ekologiska.
  Att buljongen inte innehåller några smakförstärkare som t ex jäst är självklart för Herbaria.
  – På så sätt kommer aromerna från alla ingredienserna riktigt till sin rätt, säger Hans Gerlach.
  Stjärnkocken, kockcoachen och den kände kokboksförfattaren har skapat grönsaksbuljongen åt Herbaria. Gerlach avslöjar också varför han tillsatt lite rismjöl:
  – Det ger buljongen en angenäm fyllighet, fortsätter han.

  ”Bella Buljong”
  Buljongen innehåller mer än 20 olika grönsaker, svamp, örter och kryddor. Resultatet blir en användbar allroundkrydda. Perfekt till soppor, potatisrätter, en krämig risotto eller kanske till en klar buljong.

   

  framsida produktkatalog