logo

Kryddor

 • Buljongtest i Plus på Svt – vi önskar Bella Buljong vore med

  Se hela testet här!

  Vår bästa buljong: Bella Buljong. Ren grönsaksbuljong med 48 % grönsaker, örter, kryddor. Inget socker, inget glutamat, inget jäst, inget maltodextrin, inget klumpförebyggande medel, inget palmfett. Inget raffinerat salt. Ren smak. Slå det den som kan!

  Komplett innehåll: 37 % grönsaker* (tomat*, morot*, lök*, karljohanssvamp*, selleri*, palsternacka*, purjolök*, paprika*, broccoli*, pumpa*), bergsalt, rismjöl*, 9 % örter och kryddor* (vitlök*, sesam*, libbsticka*, oregano*, muskotblomma*, piplök*, persilja*, timjan*, spiskummin*, gurkmeja*, peppar*). *Från kontrollerade ekologiska odlingar.

  herbaria kryddor

  Kryddor från Herbaria är de finaste ekologiska kvaliteter världens alla kök

  I sortimentet finns bland annat cubebepeppar, vildblommor från Provence, Tajine Marrakesh, Siams trädgårdar, Jaipurs färger, Vilda Hilda och läckra kryddblandningar för desserter och kakor samt ett bassortiment – totalt 69 olika sorter. Alla burkar har helsvenska etiketter – de är 9 cm höga och 6 cm i diameter. Välkommen att kontakta oss på herbaria@munchmedia.se för mer information. Närmaste återförsäljare hittar på här.

  Om du vill läsa mer om och se hur alla kryddorna ser ut besöker du sidan Produkter. Där kan du välja om du vill se alla produkter eller vill koncentrera dig på ett kök. Välkommen in! Vill du ha förslag och inspiration till vad du kan tillaga med de olika sorterna finns det en del  att välja mellan på sidan Recept.

  Alla kryddorna kommer från certifierade ekologiska odlingar och är märkta med logotypen för ekologiskt producerad mat. Inga tillsatser – ingen jäst, inget glutamat eller maltodextrin – bara rena kryddor. De levereras i inspirerande och färgstarka stapelbara plåtburkar, med en extra förslutning för att skydda aromerna. Burkarna är fria från aluminium och återvinningsbara. På alla kryddburkar med rena kryddor finns ursprung, odlingsplats och skörd dokumenterad. Odlingarna namnges och stor vikt läggs vid terroiren på samma sätt som man alltid gjort med vinodlingar.

  Herbaria kryddor

  Livsmedel i fokus skriver om Herbarias kvalitetsarbete

  I februarinumret 2015 av Livsmedel i fokus hittar du en artikel om Herbaria, Klicka på bilden och läsa hela artikeln. Den har fått stort genomslag och ökat medvetenheten kring kvaliteten på kryddor, vilket vi är mycket nöjda med.

  Herbaria

   

  kvalitet för herbaria

   

  BioFach Biomarke
  BioFachExceptionellt bra, det var juryns omdöme. På BioFach-mässan fick Herbarias söta kök pris för ”2011 års årets bästa nya produkt” inom kategorin gourmetprodukter. Årets ekologiska märkeMed titeln ”Årets ekologiska varumärke” har det söta köket också fått guld. Juryn i facktidskriften LEBENSMITTEL PRAXIS framhöll förutom den höga kvaliteten också den välbalanserade användningen av råvarorna och kreativiteten i framtagningen av det söta köket: ”Med dessa produkter har Herbaria Kryddparadis tagit fram ett nytt segment i kryddhyllan och lyft hela varugruppen.”


  Välkommen in och gilla oss på Facebook!

 • Några kommentarer om våra kryddor:

  • Jag ser framemot ett helt nytt kryddskafferi … Tänk bilden när man öppnar skåpet … (journalist och bloggare)
  • De här kryddorna är det absolut häftigaste vi har i butiken. (innehavare delikatessbutik)
  • Har du ekologisk grönpeppar? Det finns inte att få tag i. (Jodå vi har det!)
  • Jag skulle vilja kasta ut alla kryddor jag har och börja om. Underbart vilka välbalanserade kryddblandningar du har (innehavare av delikatessbutik)
  • Det här måste vara Kryddor 2.0! (samma butiksinnehavare som ovan)
  • Den här vitpepparen är suverän, ingen besk bismak alls, jag hade slutat leta. Kvaliteten på peppar är för dålig, och så har du en så bra kvalitet! (innehavare av köttbutik som har catering och arrangerar kurser på högsta nivå i matlagning)
  • Det här är de mest spännande produkterna jag sett på länge och jag har letat efter något speciellt (butik som säljer ekologiska produkter)
  • Ett sött kök! Så spännande, det har jag inte sett någon annanstans. Kan vi få bli ensamma om de här söta blandningarna. Jag ska starta glasstillverkning! (restaurang)
  • Älskar  dina kryddor! Blommorna blev läckra i mostardan. (kund)
  • Och Lilla Lena hon bara går och går … så kul att vi måste beställa fler!  (butikskund)