ISH Spirits

by Niklas Münch

Riktigt goda alkoholfria drycker från ISH Spirits

Den alkoholfria trenden växer nu till glädje för alla som av någon anledning – eller ingen anledning alls – inte önskar dricka alkohol. ISH Spirits kom till efter en 100 dagars alkoholfri utmaning. 

Morten som är grundare av ISH Spirits kände att han ville göra ett uppehåll med att dricka alkohol men blev samtidigt varse hur mycket attityd som är direkt förknippad med alkohol i sociala sammanhang. Det var helt enkelt svårt att lyckas utan att bli ifrågasatt. Alternativet att dricka cocktails med varianter på juice eller coca cola tilltalade honom inte så han beslöt sig för att göra något åt det. 

”Jag ville skapa en produkt som doftade och smakade som gin och rom där alkoholen egentligen blev överflödig och det tycker jag vi lyckats bra med,” säger Morten. 

Det har varit mycket stort intresse kring GinISH och RumISH i Danmark under det gångna året då produktionen till sist inte lyckades hålla jämna steg med efterfrågan. Nu hittar man produkterna på hyllorna i de mest fashionabla butikerna, på hotell och i mängder av vinbutiker i Danmark. 

”Det är fantastiskt hur väl marknaden tagit emot ISH. Det märks verkligen att många saknat ett riktigt gott alternativ till alkohol. Det viktigaste för mig är att man inte känner att man måste kompromissa med smaken när man väljer bort alkohol, berättar Morten, det ska smaka minst lika gott, om inte bättre än de cocktails man är van vid.”

Som inspiration till klassiska cocktails med ISH har det tagits fram både recept och bilder för publicering.

Titta in på kategorin Cocktails för tips på botanicals till dina cocktails.

Denna hemsida använder kakor för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att du tycker det är ok. Godkänn Läs Mer