Frystorkad frukt

by Niklas

Krispig och smakrik frystorkad frukt från Fresh as

Det är en fantastisk upplevelse att äta en krispig frystorkad bit frukt. I stället för att fruktsaften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen. Välj en produkt nedan och klicka på bilden för tips på användning och recept. Vi hoppas du blir inspirerad till att skapa läckra desserter och bakverk och mycket annat.

Fresh as signum är att vara extremt noga vid tillverkningen och bara använda de bästa råvarorna. Allt är av högsta kvalitet och utan tillsatser eller utfyllnad. Du visste väl att kvaliteten på råvaran alltid påverkar slutresultatet, frukterna som används av Fresh as är perfekt mogna och när de frystorkas blir både smaken och färgen intensivare, det enda som försvinner är vattnet, alla näringsämnen är kvar.

Produkterna från Fresh as används av kockar och konditorer över hela världen för sin fina smak. Alla pulver innehåller 100 % frukt och har djup fin smak och färg. Med pulvret skapar du smoothies, maränger, tårtfyllningar… Fruktbitarna innehåller 100 % frukt och är stora och fulla med smak – tänk på att njuta långsamt och känn hur smaken utvecklas! Det enda undantaget som innehåller lite socker är mandarinklyftorna! Servera fruktbitarna som snacks, de är ett perfekt alternativ till godis för barn och flera av dem passar perfekt på ost- eller charkbrickan. Prova också de små snackspåsarna, ett perfekt mellanmål efter träningen.