logo

Fresh as

frystorkad frukt från Fresh as

Frystorkad frukt från Fresh as finns i hela bitar och skivor, både bitar och skivor av hallon och jordgubbar och exotiska frukter samt pulver. Allt är av högsta kvalitet och utan tlllsatser eller utfyllnad. Du visste väl att kvaliteten på råvaran alltid påverkar slutresultatet, frukterna som används av Fresh as är perfekt mogna och när de frystorkas blir både smaken och färgen intensivare, det enda som försvinner är vattnet, alla näringsämnen är kvar. Det är en fantastisk upplevelse att äta en krispig frystorkad bit frukt. I stället för att saften fyller munnen får du känslan av att bita i en maräng som löses upp på tungan och ger dig essensen av en solmogen frukt i hela gommen. Kvalitetsmedvetna kockar med fäbless för innovativa ingredienser väljer ofta frystorkade frukter från Fresh-as.

Fresh as signum är att vara extremt noga vid tillverkningen och bara använda de bästa råvarorna. Det är energikrävande att frystorka därför är det en extra bonus för dig som konsument att tillverkningen sker i Nya Zeeland där luften är ren och all energi är återvinningsbar.

Med ett undantag – mandarin – innehåller påsarna 100 % frukt. Mandarinklyftorna är frystorkade inkokta klyftor eftersom det inte är optimalt att frystorka färska klyftor. Därför innehåller mandarinklyftorna en aning socker.

Beställ här …