KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Rosmarin EKO

  • 72.00Kr

Använd Herbarias rosmarin sparsamt, den har mycket kraftfull smak och det sprids ljuvlig rosmarindoft i köket för du lagar mat med den. Herbarias rosmarin växer på en kryddfarm vid Villarricasjön i Chile.

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Brand: Herbaria

Product Code: 05024178

EAN: 4021269111500

Tags:  herbaria

Från Araukanien i södra Chile – ekologiska kryddor

Beskrivning: Rosmarin

Förpackning: Stapelbar burk med aromskydd à 40 g.
Ingredienser: Mycket aromatiska rosmarinskott från sluttningarna kring kryddfarmen ”Futacoyan” vid Villarricasjön, en vulkanrik region i södra Chile. Varsamt skördad för hand och direkt efter skörden skonsamt torkad. Rosmarin från kontrollerade ekologiska odlingar.
art.nr 05024178
Tips: Rosmarin tillsätts tidigt i tillagningen, för att den ska kunna utveckla hela sin komplexa arom. Använd sparsamt.

EU_Organic_Logo_Colour_rgb

Mer info: Herbarias rosmarin odlas i vulkanrik jord på en kryddarm i Araukanien vid Villaricasjön i södra Chili. Den är noggrant rensad från kvistar och klippt. Vi råder dig att dosera Herbarias rosmarin försiktigt, den är aromrik och har kraftfull smak, du behöver bara ta lite av den. Använd ensam eller tillsammans med andra torkade örter för att skapa din egen kryddblandning. Blanda Herbarias rosmarin med olivolja, låt dra en stund och ringla på en focaccia innan den sätts i ugnen. Rosmarin passar för att krydda pastarätter, lammstek, vegetariska rätter. Rosmarin tål att vara med under hela tillagningen utan att förlora sin smak. Ta dig tid att dofta på kryddan innan du använder den. Herbarias baskryddor har tack vare att de är noga kontrollerade och behandlats så varsamt efter skörden fantastisk doft och smak.

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!