KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 49 kr, fritt över 499 kr.
 

Receptvykort, Sju olika recept av Sonja

  • 203.00Kr

Den perfekta kollektionen för dig som gillar något gott. Sju olika recept som är smakfullt komponerade. Kombinera gärna med kryddor eller något annat gott.

Add to Wish List

Compare this Product

Ex Tax: 162.40Kr

Availability: In Stock

Product Code: 80021

Tags:  Receptvykort

Elenore Bendel Zahn är din officiella trädkramare och tokhärlig häsobrud! Elenore vurmar för allt Galet Grönt Skönt och målar tallriken med alla grönsaker, frukter, frön, nötter, rötter, alger, oljor och kryddor du kan tänka dig. I hennes företag Earthsprout haglar smakexplostionerna tätt i en värld full av naturlig nutrition som tilltalar många sinnen på samma gång. Trädgårdsmästeriet var startskottet för denna nytänkande hälsoguru som nu arbetar med sin passion för rena råvaror och sanslösa smaker i olika spännande projekt. På visitkortet står det Raw Food-coach, Ekologisk Trädgårdsmästare och Grön Gourmetkock. Kanske skall hon lägga till "Galen Grön fotograf" snart, vem vet..

Recept: Elenore Bendel Zahn
Foto: Elenore Bendel Zahn

TastyCards är läckra vykort - tryckta på kartong av högsta kvalitet - med ett inspirerande recept på baksidan. Bjud dina vänner på fest med ett TastyCard, pryd köksväggen med dem eller använd dem som kundvård i ditt företag. 

Se alla Elenores TastyCards här

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review