KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Provensalska vildblommor

(1 reviews)
  • 104.00Kr

Kryddblandning för lamm och grönsaker med inspiration från Medelhavet. ”Provensalska vildblommor” passar också till läckra desserter. Kreerad av stjärnkocken Konrad Geiger.

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Brand: Herbaria

Product Code: 05024153

EAN: 4021269111128

Tags:  herbaria

Blommix för lamm, grönsaker och desserter – ekologiska kryddor

Beskrivning: Kryddblandning för lamm och grönsaker med inspiration från Medelhavet. ”Provensalska vildblommor” passar också till läckra desserter. Kreerad av stjärnkocken Konrad Geiger.

Recept att ladda ner eller skriva ut: Lammgrillspett med parmaskinka i vildblomsolivolja, Vit chokladmousse med Provensalska Vildblommor
Förpackning: Stapelbar burk med aromskydd à 25 g.
Ingredienser: Hibiskus-, fläder-, blåklints-, lavendel- och apelsinblommor, timjanblommor och -blad, violer, ljungblommor, röllekablommor, saffranstrådar. Alla ingredienser från kontrollerade ekologiska odlingar.
art.nr 05024153
Tips:
 Tillsätt till rätten i slutet på tillagningstiden. Får inte utsättas för hög värme. Som sås: Värm försiktigt i olja eller smält smör.  och som garnering på praliner. Provensalska vildblommor passar till läckra desserter. 

EU_Organic_Logo_Colour_rgb

Mer info: Den Medelhavsinspirerad blomblandningen innehåller nio olika blommor, bland annat fläderblommor, blåklint, timjanblommor, violer och ljungblommor samt en aning saffran. Strö på blommorna som dekoration på en grönsallad eller gör en salladsdressing med dem. Blommorna ger fin smak och det blir vackert. Att dekorera en rawfood kaka, kladdkaka eller små läckra tryfflar med bara ett par blomblad ger stor effekt. Om du gör eget chokladbräck strör du på blommorna innan ytan torkat. Kombinera gärna blomströsslet på chokladbräck med små smulor av frystorkad frukt eller till exempel rosépeppar. Blomströsslet passar också att blanda i smält smör och pensla på en fiskfilé eller en lammstek.


Reviews

Hans Liiksaar -15/04/2019

Ett fantastiskt lyft för vilken sallad eller dessert som helst, nästan!

Write a review

Note: HTML is not translated!