KUNDTJÄNST: +46 (0)709 38 55 53           FRAKT 65 kr, fritt över 499 kr.
 

Privat pepparprovning (10 sorter)

  • 2,750.00Kr

Anordna en privat pepparprovning via ZOOM där dina inbjudna vänner deltar på samma fysiska plats som du via en dataskärm. Du beställer en burk av alla de 10 olika pepparsorterna och själva provningen. Prata om smaker, umgås, lär barnen sätta ord på smaker

Add to Wish List

Compare this Product

Availability: In Stock

Product Code: 8007

Tags:  Herbaria

Pepparprovning

Anordna en privat pepparprovning via ZOOM där dina inbjudna vänner deltar på samma fysiska plats som du via en dataskärm. Du beställer en burk av alla de 10 olika pepparsorterna och själva provningen.

Detta ingår i priset: En burk av varje pepparsort, provningsunderlägg, pepparprovning via ZOOM, massor med inspiration och kunskap om peppar plus recept på några enkla rätter med peppar i fokus som ni kan njuta tillsammans av efter provningen.
Vi pratar också om de sensoriska kvaliteterna, hur man bedömer dem, om smakminnen, och vi provar de de tio olika, flera av dem helt unika, pepparsorter som finns i Herbarias sortiment. Doftar på dem, identifierar doften, diskuterar den och provar sorterna. Provningen tar 1 till 1 1/2 tim. 

Du får allt du behöver i vårt pepparpaket. Tio olika pepparsorter med olika ursprung, olika smaker och olika dofter. Ett par av dem vilt växande. På alla burkar finns ursprunget angivet. Terroiren har inte bara betydelse för hur ett vin smakar, det gäller också peppar. I Herbarias Trio noir finns t.ex. peppar från tre regioner. Den nördige sorterar dem efter färg, struktur och storlek och upptäcker nyanserna i smak.

Kom ihåg: Allt är inte svart eller vitt. Och det finns så oändligt mycket mer att upptäcka än svartpeppar.

Inspirera varandra till att laga de smakrikaste rätter där pepparen spelar huvudrollen. Dofta, diskutera vad ni upplever av dofter, värm upp den mortlade pepparen genom att gnugga den i handen. Känn dofterna! Smaka! Jämför hur ni upplever de olika smakerna.

OBS: Ta kontakt för att bestämma datum och tid om tiderna ovan inte passar


Den bästa julklappen kommer hem till mottagaren

Skicka en pepparprovning hem till din egen familj. Föreslå ett passande datum och välj hemleverans i kassan så levereras paketet vid dörren. Priset för hemleverans är 99 kr. Fraktfritt när paketet hämtas ut på utlämningsställe. Leverans vecka 50-51.


Privat pepparprovning innehåller hela burkar av alla sorter: 
Tellicherry urskogspeppar eko 90g
Trio Noir eko (Pepparspecialitet) 75g
Indonesisk cubebepeppar eko 60g
Voatsiperiferypeppar, vilt växande, 25 g (small)
Tasmansk Bergpeppar, vilt växande, 20 g (small)
Andalimanpeppar, vilt växande, 12 g (small)
Chokladpeppar 40 g
Vit bergpeppar eko 30 g (small)
Grön urskogspeppar eko 40g
Rosépeppar eko (Pepparspecialitet) 40g

Reviews

There are no reviews for this product.

Write a review

Note: HTML is not translated!